Creatieve Vakanties en Workshops

Op creatieve wijze aan de slag bij Maison Voila

Creatieve Workshops Midden Frankrijk

Ontdek midden Frankrijk en combineer uw hobby met een paar dagen vakantie voor uzelf. Misschien vindt uw partner het ook wel leuk om mee te komen? U hoeft niet allebei mee te doen; iedereen kan genieten op z’n eigen manier. Wacht niet te lang met inschrijven want vol=vol!

Inmiddels hebben wij vele groepen gasten te logeren gehad die in onze koele schuur op creatieve wijze met hout, verf en natuurproducten aan de slag zijn gegaan. Dit is zowel bij de gasten áls bij ons zeer goed bevallen!

Wij bieden u de mogelijkheid om bij ons te overnachten op basis van half- of volpension; cursusleiders(sters) kunnen dan met hun groep in de schuur of zelfs in de tuin hun hobby uitvoeren. 
Denkt u bijvoorbeeld eens aan schilderen of boetseren maar ook in de richting van astrologie of meditatie! Kortom; logeren en gebruik maken van de faciliteiten tijdens een creatieve week, midweek of weekend.

Alle workshops worden gegeven door enthousiaste deskundige, Nederlandstalige cursusleidsters.

Hou onze site in de gaten voor workshops voor Creatieve Workshops Midden Frankrijk, hopelijk zit er iets leuks voor u bij!

Schilderen in de Tuin

Meer informatie?

Creatieve Workshops Midden Frankrijk

Wij zijn het gehele jaar op zoek naar mensen die Creatieve Workshops willen geven voor onze creatieve arrangementen;
Mail voor meer informatie maisonvoila@yahoo.com of bel 00 33 254311791.

EnglishFrenchDutch