Verblijven bij onze Bed and Breakfast in Frankrijk

Camping en Chambre d'hôtes

Chambres d’ Hôtes & Mini Camping in Frankrijk

Verscholen op het platteland tussen Châteauroux en La Châtre, op zo’n kleine 700 km van Breda, vindt u onze Bed and Breakfast, of Chambres d’hôtes ‘Maison Voilà’  & Camping ‘Voilà’. Wij bevinden ons in de Franse streek Indre in midden Frankrijk. Vanwege de unieke ligging straalt de omgeving rust en charme uit. Het landschap is zacht glooiend en in de zomer prachtig groen, de bevolking lacht een toerist nog vriendelijk toe en pittoreske dorpjes liggen verscholen tussen de talrijke meertjes. Onze 200 jaar oude boerderij is verbouwd tot Bed en Breakfast om onze gasten te laten genieten van de prachtige omgeving waarin u heerlijk kunt wandelen of fietsen. Het hele complex ademt historie uit maar is volledig gerenoveerd en voldoet aan de moderne eisen van comfort en gezelligheid. Op alle kamers is draadloos internet (WiFi) beschikbaar. De echte sportievelingen onder u kunnen zich uitleven op de allweather tennisbaan!

Behalve de gebouwen bestaat de Bed en Breakfast uit goed een goed verzorgd park, met gazon, bloemperken en hier en daar prachtige appel- en andere fruitbomen. Sommige van de bomen zijn voorzien van hangmatten. Ook zijn over het terrein verspreid hier en daar mooie zitjes en bankjes geplaatst. Het biedt zo een parkachtig geheel met een maximum aan privacy. Toch is de boerderijsfeer behouden; in het voor- en naseizoen lopen de kippen vrij rond en leveren hun eitjes voor het ontbijt!

Bij Maison Voilà kunt u terecht voor verschillende vakantiemogelijkheden: een nachtje op doorreis, een heerlijk verwenweekend met z’n tweetjes of een vakantie voor het hele gezin. De één blijft maar een nachtje, de andere 2 weken….u kunt verblijven bij onze Bed and Breakfast in Frankrijk  zoals ú het graag wilt! 

 

Reserveer nu!

Bed and Breakfast in Frankrijk

verblijven in onze Bed and Breakfast in Frankrijk
Verblijven bij onze Bed en Breakfast in Frankrijk
Bed and Breakfast in de de Franse Natuur
EnglishFrenchDutch