Vakantiehulp gezocht!

Hulp gezocht deze zomer bij Maison Voilà
 

Vakantiehulp en Terreinhulp gezocht in midden Frankrijk bij Maison Voilà

We zijn voor de maanden juli en augustus op zoek naar vakantiehulp en terreinhulp. Voor vakantiehulp zoeken we meiden die enthousiast zijn en bij ons willen komen helpen voor de ervaring, die graag willen leren en klaar staan voor ons en onze gasten. En het dus niet alleen draait om zoveel mogelijk zonuren, maar om een echte toevoeging te zijn aan onze Chambre d’hotes in midden FrankrijkWij kunnen je hier een interne opleiding bieden als gastvrouw/leidinggevende waarbij de mogelijkheid bestaat om heel veel te leren als je dat zou willen!
Heb je interesse in deze leuke vakantiebaan? Stuur ons dan gerust een berichtje!

De dag zal er als volgt uitzien:

In de ochtend: Het ontbijt klaarzetten, de kamers schoonmaken, sanitair van mini-camping schoonmaken en wassen.
In de avond: Hulp in de keuken en het Diner serveren (Tables d’hotes), en de keuken opruimen.

’s Middags heb je dus vrije tijd om lekker te zwemmen of erop uit te gaan.

Je krijgt bij ons kost en inwoning en een vergoeding.

Wij weten uit ervaring dat 2 a 3 weken lang genoeg is, mocht je toch langer willen komen helpen dan kun je dat ook aangeven.

Het is een geweldige ervaring om in het buitenland, bij Nederlanders, te helpen en veel te leren. Na afloop krijg je een mooi getuigschrift mee voor je toekomst.

Terreinhulp

We zoeken ook nog een jongen die ons wil komen helpen als terreinhulp. Dit houdt in dat je je bezig houdt met de vuilnis, het netjes houden van het terrein door stoelen recht te zetten ed, koelkasten bijvullen, helpen in de keuken en met de afwas en dat soort dingen.  Mocht je dit leuk vinden stuur ons dan gerust een berichtje!

vakantiehulp en terreinhulp
vakantiehulp Frankrijk
Terreinhulp Frankrijk
EnglishFrenchDutch