Tables d'Hôtes

Lekker eten bij ons aan tafel

Tables d’Hôtes

Het is bij Maison Voilà elke avond mogelijk om mee te dineren tijdens onze Tables d’Hôtes. Wij serveren een menu wat iedereen lekker vind.
Of het nu bij het knapperend haardvuur in onze gezellige eetzaal is, of buiten op het terras onder de parasols, of in een van de zitjes in de prachtige tuin, het is altijd gezellig en overheerlijk.
Kortom; vakantie vieren, een weekendje weg of op doorreis naar een andere bestemming: bij “Maison Voilà” kunt u genieten van een echte vakantie, want iedereen van het gezin verdient het om er even lekker uit te zijn!
Wij serveren maaltijden die iedereen lust! Lekkere Nederlandse gerechten of in het hoogseizoen BBQen, met stokbrood en salade erbij. Voorgerecht, hoofdgerecht, nagerecht met als afsluiting koffie of thee.
Voor de kinderen hebben wij een speciaal kindermenu. Frietjes of spaghetti, met hamburger, worstje of kipnuggets en een kinderijsje na. (Bij de BBQ zit het ijsje er niet bij in begrepen er is wel fruit en dergelijken)

Tijdens het eten en de gehele dag door kunt u heerlijke verfrissingen halen uit onze koelkasten, een lekker koud biertje, een flesje wijn of gewoon lekker frisdrank! We hebben ook een slush puppie automaat staan waar u zelf uit kunt tappen en een vrieskist met heerlijke ijsjes. Allemaal zelf bediening dus u kunt alles pakken wanneer u maar wilt en zelf op de drankenlijst bijschrijven.

 

Prijzen Tables d’Hôtes

  • Diner € 22,50 pp (3-gangen menu (of BBQ) met na koffie of thee)
  • Kindermenu (tot 12 jaar) € 12,50 pp

Mee Eten?

Buiten eten op het terras
Tables d'Hôtes
Gezellig dineren en ontbijten
Vrieskist
EnglishFrenchDutch