Gastenboek

Berichten van onze gasten

Vorig jaar hebben we een gastenboek op het terrein gezet, onze eigen Cars auto!

Iedereen die hier verblijft mag erop schrijven hoe ze het verblijf hier vinden!

Daarnaast hebben we natuurlijk ook een gastenboek hier op de site!

Dit is wat mensen van hun verblijf bij Maison Voilà vonden:

Wij hadden een leuk verblijf bij jullie. Jullie domein is uniek & kindvriendelijk ingericht. Wat een sfeer en gezelligheid. Met plezier keken we uit naar het ontbijt & het avondmaal. Jullie maken het jullie gasten zo comfortabel mogelijk. Een aanrader voor jonge gezinnen omwille van de faciliteiten die jullie hebben en de goede prijs en kwaliteit verhouding.

Steven, Sam, Marijke & Lotte

In juli (2015) op onze heenreis naar Seignosse genoten van jullie gastvrijheid. Een heerlijk bed, goed ontbijt, lekkere fles wijn, genoten van alle zitjes in jullie tuin en spijt dat we het avondeten niet hadden geboekt….dat doen we de volgende keer anders. Top dat ik `s avonds in de jacuzzi mocht zitten. Aangezien ik chronisch pijn heb, was dat zo fijn. Op die manier kon ik goed aan het tweede deel van onze reis beginnen. Top! Graag tot ziens!

 

Laura

Thank you sooooo much. You were great hosts.. We felt so comfortable with you two.
You have a beautiful property, Maison Voila.

Rich and Mary, Vermont, USA.

Wij (4 vriendinnen) zijn op weg naar Antonin de Noble Val gestopt bij Maison Voilà waar 1 van ons al een x geweest was, het was een absolute aanrader, hebben eerst lekker geborreld in de tuin en daarna stond er een lekkere hap voor ons klaar! ’s Morgens na een heerlijke nachtrust stond er een lekker ontbijt klaar zodat wij de reis weer verder konden maken.

Op de terugreis hebben wij weergebeld en waren wij weer zeer welkom, ook toen hebben wij genoten van een heerlijk diner!

Absolute aanrader!!!!

Gea & Vriendinnen

Al weer voor de 4e keer bij Maison Voilà. Dus nu tijd om er wat over te schrijven. In de afgelopen 5 jaar dat wij hier komen hebben het altijd naar ons zin. Gezellig met de andere gasten eten, hangen in de hangmat en lekker zwemmen. De eigenaren zijn hartelijke mensen, warm en gastvrij. 

Een ideale plek om even uit te rusten als je onderweg bent naar het zuiden maar ook zeker om voor langere tijd te blijven. Wij waren er een week en onze accu is compleet opgeladen! Een echte aanrader.

Paul & Myrthe

Super Chambre d’hôtes, lieve eigenaars die u alle dagen verwennen met een lekker ontbijt super diner en hun gastvrijheid, kamers zijn top en proper, accommodatie ook top, super mooie omgeving, stress bestaat hier niet. Zalig gewoon, het paradijs op aarde.

Sybke & Vic

We hebben zowel op de heenweg als op deze terugreis genoten van ons verblijf hier. Wat een héérlijke plek! Dank je wel voor jullie gastvrijheid. We komen hier zeker weer!

Frank en Loes uit Renkum

Het was wederom genieten bij jullie. Meteen weer dat ontzettend relaxte gevoel en het eten was ook weer prima.
We komen zeker weer terug!

Esther en René Navest

Een hele mooi plek om te zijn. Prachtige tuin met oude bomen en een heerlijk zwembad. En niet te vergeten de jacuzzi waar we elke van genoten hebben.
We hebben een aantal nachten heerlijk geslapen en kregen een zeer uitgebreid ontbijt van onze gastheer en gastvrouw, Martin en Quirine.
Wij zijn echte fietsers en dat kun dat daar in de omgeving heel goed doen! Het is er erg groen en heuvelachtig. Je fietst door oude Franse dorpjes. Heel erg mooi en heel rustig! Je kunt ’s avonds voor het avondeten lekker aanschuiven en daar hebben wij een paar keer gretig gebruik van gemaakt. Erg gezellig aan tafel met Martin en Quirine.

Nannie & Mieke

Slapen in het hooi, wat een geweldig leuke ervaring. We hebben erg genoten. Donderdag vanwege de hitte in het zwembad, vrijdag vanwege de kou in de jaccuzzi.
Heel erg bedankt voor jullie gastvrijheid!

Willem, Tineke, Edwin, Marianne van Dijk Franecker

Jullie gastvrijheid was fantastisch. De sfeer van jullie locatie was oké. De verzorging was nog beter en wij houden aan het vierdaagse verblijf een prettig gevoel over. Wij hopen dat jullie je doelstellingen kunnen bereiken.

Joke en Paul Vos Voorschoten

EnglishFrenchDutch