Chambres d’Hôtes te koop!

Chambres d’Hôtes te koop!

Maison Voilà (Bed and Breakfast midden Frankrijk met mini camping Indre) is te koop, wij zijn op zoek naar een nieuwe uitdaging en hebben daarom onze Chambres d’Hôtes te koop gezet!

Het is een zeer goed lopend bedrijf dat we nu 16 jaar in ons bezit hebben en we gaan met ons zestiende seizoen beginnen.
Het is een groot huis welke staat ingeschreven als Chambre d’hotes de Charme.
Het woonhuis is 27 meter lang en 7 meter breed.

Het huis

De boven verdieping is een deel opslag en een deel een grote slaapkamer met badkamer, vide met nog een slaapkamer en beneden een woonkamer met openhaard (dit alles is gerenoveerd in voorjaar 2017). Beneden is nog een slaapkamer met badkamer (gerenoveerd voorjaar 2016). Aan het woonhuis zit ook nog een andere slaapkamer met alleen een wasbak en maakt gebruik van het sanitair van onze mini-camping. Verder is er een woonkamer, eetkamer, serre (veranda, gerenoveerd najaar 2016) en een professionele keuken.

Het terrein

Het terrein waar de gebouwen op staan is bijna 10.000 m2. In de tuin bevindt zich een groot verwarmd zwembad van 7x 13 met een alarm, een all-weather tennisbaan, een jeux-de-boulesbaan, een mega schaakbord, barrel sauna, 2 jacuzzi’s, kinderspeeltuin en een tafeltennistafel.

De Bergerie

De Bergerie is 5×15. In de Bergerie zijn er momenteel 4 slaapkamers. Drie met eigen badkamer én eigen terras, 1 kamer heeft alleen een wastafel en is gelegen op de 1e etage.

De Schuur

De schuur heeft een afmeting van 8×16. Tevens bevinden zich aan de zijkant van de schuur 2 tuinkamers voor elk 4 personen. Deze hebben een eigen wasbak en maken gebruik van het sanitair van de mini-camping. Deze kamers zijn erg geliefd bij gasten op doorreis.
Sinds 2005 hebben wij ook een mini-camping. Hiervoor is een nieuw sanitair-gedeelte gebouwd in de grote schuur bestaande uit 2 douches, 2 wasbakken, een urinoir en 3 toiletten. (Het sanitair is in 2015 gerenoveerd en er is een extra toilet bij gemaakt) In een grote kamer in deze schuur hebben wij op dit moment onze linnenkamer met daarin professionele wasmachine en professionele droger, deze zijn aangeschaft in 2016.

De Rest

Er kan op twee manieren het huis worden verwarmd met elektrisch (nieuwe en energiezuinige radiatoren – vernieuwd in 2009 -, en 2 openhaarden.

In het najaar van 2016 is de gehele buitenboel geverfd en overal nieuwe luiken opgehangen.

De mensen die onze chambre d’hotes bezoeken zijn overwegend Nederlandse toeristen. Wij adverteren verder niet in andere landen, ook niet in Frankrijk. Dus daar zou je nog meer gasten vandaan kunnen halen. Voor het voor en na seizoen of met kerst en oud en nieuw.
Er zijn veel gasten die ieder jaar terug keren. Maar ook veel nieuwe gasten en de mond op mond reclame loopt fantastisch.

Chambres d'hotes Midden Frankrijk
EnglishFrenchDutch