Zwembad

Groot Zwembad bij Maison Voilà met eromheen heerlijke ligstoelen met parasols en een fijn tafeltje om optimaal te kunnen genieten.

Je kunt met een luie drie treden trap het water in lopen en het word naarmate je richting de achterkant gaat steeds dieper. Met een maximale diepte van 2.10 m, maar langs de gehele rand kun je overal staan.

In het hoogseizoen (de maanden juli en augustus) kan er vanaf 8.00 uur ’s morgens gezwommen worden tot ’s avonds 22.00 uur. Dus de hele dag kan er optimaal genoten worden van het heerlijke water met geen overlast in de vroege ochtend of late avonduren tot gevolg!

Het bad is open van half mei tot ongeveer eind september, hangt natuurlijk een beetje van het weer af. Vraag voor de zekerheid na of het geopend is tijdens u verblijf in het voor- en naseizoen (in de maanden april, mei, juni en september). Zodat u zeker weet dat u wel of niet een duik kunt maken! In het hoogseizoen (in de maanden juli en augustus) is het uiteraard geopend en vrij voor gebruik!

Naast het overheerlijke bad zijn er nog meer leuke dingen te doen bij Maison Voilà. Kijk maar eens op: Wat is er bij ons te beleven 

Zwembad met ligbedden en parasols
Zwembad bij Maison Voilà
Zwembad
EnglishFrenchDutch