Wie zijn wij?

Wij zijn Martin en Quirine

Elke dag genieten wij weer opnieuw van ons prachtige unieke stekje hier in Montipouret.

In 2002 is Martin naar Frankrijk vertrokken om de Chambre d’hôtes ‘Maison Voilà’ op te starten en het roer volledig om te gooien. In Nederland had zijn stucadoors en sierpleister bedrijf hem tot een burn out gedreven. Hier in Frankrijk heeft dat veel tijd gekost om te helen, maar de rust heeft hem geholpen. Alles wat er te vinden is op ons mooie terrein komt recht uit het hart van Martin. Hij stopt, samen met de liefde van zijn leven, elke winter weer zijn ziel in het mooier maken van het bedrijf zodat de gasten in de zomer kunnen genieten van het pareltje.

In 2013 is Quirine ingestapt in de Chambre d’hôtes, ze is de liefde gevolgd en vertrokken naar Frankrijk. Samen met Martin maken ze in de wintermaanden Maison Voila weer tot het paradijsje wat het elke zomer is.

In 2014 zijn wij getrouwd in Las Vegas.

Wij zijn ongeveer 6 maanden per jaar open. In het hoogseizoen zijn wij bezig met alle gasten en in het voor- en naseizoen zijn wij druk bezig met alles in orde te maken.

In de maanden april, mei en juni zijn wij hele dagen in de tuin bezig om het zo mooi te houden als het nu is. Snoeien, maaien, zaaien, poten, verpoten en alles wat er bij tuinieren komt kijken. Daarnaast doen wij het onderhoud, repareren en opknappen allemaal zelf. Elk jaar kopen we iets nieuws of maken we iets nieuws.

In de maanden september, oktober, maken wij alles klaar voor de winter. Planten, zitjes en parasols naar binnen en het zwembad winter klaar maken.

Zo doen we elk jaar wat en blijft Maison Voila het mooie stekje voor jong en oud!

Een chambre d’hôtes runnen is veel werk, maar wij genieten er elke dag weer van en kijken erg uit naar jullie bezoek!

DutchFrenchEnglish